От пролетта на 2020 година  Гепард Сайкъл e ексклузивен дистрибутор  на продуктите на американската компания Box Components.

Box Components е американски велопроизводител от Южна Калифорния. Мисията на компанията е да създава винаги „бунтарски“ продукти, създавайки усещането за уникален стил. Продуктите на компанията подпомагат световните шампиони, но са и достъпни за всички ентусиасти и любители на карането на колело.

Box Components ненапразно се гордеят с Prime 9™ Technology  – в тази серия е обърнато внимание на всеки детайл. И ако трябва да използваме обобщени концепции на представяне на продуктите на Box Components, Prime 9™ Technology обръща нещата наопаки – използването на по-малко предавки, без излишна сложност. И резултатът е налице – по-малко части, намаляване на теглото и увеличаване на надеждността. А също и съвместимост с преобладаващия брой планински велосипеди, тъй като тази серия не е обвързана с нови стандарти, принуждаващи потребителя да прави скъпи инвестиции.

Всички любители на карането на колело споделят, че дори най- взискателният и труден терен не може да компрометира платформата Prime 9™ Technology.

Ние от Гепард Сайкъл избрахме BOX Components, защото това е естествено продължение на всички наши усилия да предлагаме различни продуктови линии, като поставяме акцент върху иновативните продукти и добрите решения. Ако трябва да обобщим с няколко думи – продуктите на Box Componentes са надеждни (по-малко износване на частите), опростени (по-малко време за превключване на скоростите), ефикасни (намаляване на общото тегло на продуктите) и достъпни (не само като собствена цена, но и като съвместимост с други продукти).

Голяма част от продуктите на  Box Components са налични в нашата база в Казичене и в вашия онлайн магазин. Всички  продукти са придружени от пълна техническа информация, както и „ноухауто“ за сервизирането им. Екипът ни е добре запознат с продуктите и тяхното обслужване.

Можете да ги видите в нашия сайт: https://gepard.bg/box-2-66

За повече подробности може да разгледате и сайтовете на производителя: 
https://www.prime9.com/
https://www.boxcomponents.com/


За Гепард Сайкъл:

Гепард Сайкъл е основана през 2016 г. и основната ни цел е да предлагаме велосипеди, направени точно по желание на клиентите ни.

За четири години на българския пазар сме най-бързо развиващия се вносител и дистрибутор на велосипеди, велочасти и аксесоари.

Включихме в порфолиото си повече от 20 марки –  SunRace, Manitou, SunRingle, Hayes, Reynolds, Protaper, Sturmey Archer, Skorpion, Union, SSR Pro, Selle San Remmo, Duro, MarsOne, Unior, Kench, JetSet, WheelSmith, Venzo, Joe’s No Flats и др., изградихме и собствена марка Gepard.

За допълнителна информация:
Гепард Сайкъл
+359 878 55 22 98
cycle@gepard.bg

Гепард Сайкъл проведе втора поред техническа конференция
...