Gepard.BG е основан през 2016 г., за две години на българския пазар сме най-бързо развиващия се вносител и дистрибутор на велосипеди, велочасти и аксесоари.  Включихме в порфолиото си повече от 17 марки -  SunRace, Manitou, SunRingle, Hayes, Answer, Sturmey Archer, Skorpion, Marwi, Union, SSR Pro, Selle San Remmo, Duro, MarsOne, Unior, Kench, JetSet, WheelSmith и др.

Изградихме собствена марка Gepard.

Основната ни цел е да предлагаме велосипеди направени точно по желание на клиентите ни - иновативни, качествени, реализирани по стандартите на всичко най-добро във велоиндустрията, едновременно на достъпни цени.

Нашата мисия е да бъдем уникални. Ние обичаме велосипедите, толкова, че това което създаваме е иновативно. Работим с хъс и сме готови да приемаме нови предизвикателства.

Предлагаме повече от 1600 артикула постоянно на склад. Партньорите на Gepard.BG могат да разчитат на бърза доставка, пълно портфолио от части и акрсесоари за целия велисипед, финансова стабилност. Складовата база на Gepard в Казичене е център за техническо обслужване, нашите партньори могат да получат техническа информация и ноухау за най-новите продукти на пазара. Тяхното представяне и сервизиране.

Gepard.BG има клиенти и партньори, които се довериха на компанията.